jollyroom britax primo babyskydd

Jämför babyskydd på nätet

Bebis kostar pengar

Jag ska få barn (första) i mitten av juni. Detta är minst sagt en utmaning när det kommer till att hålla konsumtionen till ett minimum… Det verkar som om man behöver köpa jättemycket saker men jag försöker att inte falla för alla tips från bloggar samt köpa så mycket som möjligt begagnat.

En sak som jag dock behövde var en barnstol till bilen. För spädbarn heter den minsta barnstolen babyskydd och används cirka 6 – 9 månader. Försäkringsbolagen rekommenderar att man köper ett nytt då man inte vet vad som hänt med babyskyddet om man köper begagnat. En av de få saker jag köpte nytt blev alltså detta babyskydd.

Sparar 800 kr genom att beställa online

När jag gick i butik och tittade så kostade babyskyddet 2800 kr inklusive fäste till bilen. Jag gick sedan till Prisjakt och där jag hittade exakt samma för under 2000 kr. Känns riktigt bra! Varför betala mer för exakt samma vara?

jollyroom britax primo babyskydd
Jämförelse hos Prisjakt via mobilen

Tips för dig som bor i Göteborg

Att hyra tycker jag är ännu bättre men jag hittade inga bra alternativ i Stockholm. Bor du i Göteborg går det att hyra för 500 kr för 9 månader hos NTF.

Investera i det som adderar värde

Att ha koll på privatekonomin handlar för mig om att säga ja till det som betyder något och nej till det som inte adderar värde. Att göra bra klipp kräver ibland lite tålamod och tid. Men det är det värt tycker jag.

Nu åker 800 kr extra in i månadssparandet. För det gäller att passa på att spara innan föräldraledigheten: då kommer jag troligen få dra ner på mitt sparande. Men det är jag säker på att det är värt.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterInstagram  och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.