framtidsfeministen kurs

Första dagen på kursen avklarad

I samarbete med Meetrd

Denna helg kör jag kurs i hur du kan ta kontroll över din privatekonomi. 13 tappra själar har nu avklarat första dagen. Imorgon kör vi andra och sista dagen.

Vi har gått igenom mycket kring fonder, spara vs. spendera och imorgon blir det att välja fonder och att få en bra struktur på privatekonomin. Mycket i kursen är hands on med tanken att man ska komma ut från kursen och ha gjort det mesta för att få igång ett bra sparande.

Vill du också gå kurs hos oss har vi två kurser till i höst. Du kan läsa mer och anmäla dig här.

Jag tackar också Meetrd för att de finns. Jag har bokat konferensrummet via dem – hos Meetrd kan du hyra konferens- och mötesrum rum av andra företag. Så bra för delningsekonomin!

Här kommer några fler bilder från kursen.

 

 

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterInstagram och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Mina aktieinnehav redovisas i portföljen på Shareville. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

3 thoughts on “Första dagen på kursen avklarad”

  1. Hej!

    Har lagt alla mina sparpengar i fonder, och lite i aktier. Nu börjar man höra att allt ska krascha och jag märkt att mina fonder har rasat. Hur tänker du kring det? Ha is i magen eller ta ut pengarna?

    Mvh Nathalie

    1. Hej Nathalie! Precis, jag skrev lite om det på Insta. Men jag gör som sagt ingenting. Jag fortsätter månadsspara. MEN man behöver fråga sig hur det blir om börsen går ner 50 procent på några månader – hur ska du då agera? Jag vet att jag inte kommer vara glad men jag investerar inte mer pengar än jag har råd att avvara i många (+7 år) framåt. Du kan läsa mer om hur jag sparar på olika tidshorisonter här: http://blog.framtidsfeministen.se/2017/06/09/hur-jag-sparar-till-friheten/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.