sandra bourbon resume näringslivets superkommunikatörer

En av Näringslivets 150 Superkommunikatörer

Igår släppte Resumé listan över Näringslivets 150 Superkommunikatörer. Jag blev helt chockad när jag fick veta att jag är med! Listan är fullpackad med stora förebilder och det känns lite extra speciellt att få dela lista med Zlatan – det trodde jag aldrig skulle hända mig!

sandra bourbon resume näringslivets superkommunikatörer

Jag är glad och hedrad att jag och vi på Framtidsfeministen får fortsätta att sprida Jämställdhet = CASH! Att äga aktier ger både makt och avkastning för framtida frihet. Kvinnor äger 30 procent av hushållens aktier och det ska vi ändra på!

Förutom att sprida budskapet i sociala medier jobbar vi på boken Lev Din Dröm där jag och Emmy Hallengren intervjuar framgångsrika kvinnor i Sverige som lever sin dröm. Vi får lära oss deras bästa tips för hur man kan leva sin dröm genom att ha en privatekononomistrategi.

Intervjuerna i kortform hittar du på bloggen och vi släpper en ny varje månad den 25:e. Här hittar du de första tre intervjuerna: Amanda Lundeteg, Anitha Schulman och Angelica Bengtsson.

 

Nu ska jag fira! Glad helg på er!

 

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterInstagram och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Mina egna aktieinnehav redovisas i portföljen på Shareville. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.