patricia hjärtner tradingmamman aktiedagboken

TÄVLING: Vinn signerat ex av Tradingmammans nya bok Aktiedagboken

På fredagskvällen hade jag äran att träffa Tradingmamman Patricia Hjärtner på en afterwork. Jag tiggde till mig hennes nya bok (signerad!) som jag nu lottar ut till dig som vill bli bättre på att handla med aktier!

patricia hjärtner tradingmamman aktiedagboken
Patricia Hjärtner med hennes nya bok Aktiedagboken.

Mer om boken och om du vill köpa den hittar du här. Skriv en kommentar varför du vill vinna nedan.

patricia hjärtner tradingmamman aktiedagboken

Om du vill att en kompis ska vinna: tagga då denna så är även din vän med i tävlingen.

Vinnaren utses nästa vecka!

 

/Framtidsfeministen

 

2 thoughts on “TÄVLING: Vinn signerat ex av Tradingmammans nya bok Aktiedagboken”

  1. Jag skulle så gärna vilja vinna denna. Har sparat ett år nu men precis insett efter börshajens event och ditt föredrag (grymt inspirerande att man kan tjäna pengar och även bidra till jämställdhet, så tack för det!) hur mycket jag behöver en strategi för att också lyckas få bra resultat och kort sagt Hur viktigt det är med en strategi för att lyckas. Det skulle vara otroligt inspirerande att kunna använda sig av denna bok dagligen för att kunna kickstarta och bibehålla min alldeles egna strategi och öka både lust och motivation för att spara mer, på smartare sätt, få mer effekt ut av det och bidra till något mer hållbart för både mig själv och min omvärld.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.