honlyftemig sandra bourbon

Den som säger att kvinnor inte lyfter varandra ljuger

På internationella kvinnodagen skapade Tidningen Chef hashtagen #honlyftemig. Kampanjen gick ut på att hylla en kvinnlig ledare. Du kan läsa mer på Chefs hemsida här.

Läs mer: Hela mitt inlägg om #honlyftemig på LinkedIn

Jag ville självklart haka på denna fina hashtag och började tänka på vem jag skulle kunna lyfta. Slutsats: det finns så sjukt många kvinnor runt omkring mig som lyfter mig varje dag! Vi peppar varandra, utmanar, ifrågasätter och stöttar varandra. Utan er skulle jag inte vara den jag är idag.

En vanlig myt är att kvinnor inte lyfter varandra. Det är en lögn! Jag har så många kvinnor som lyfter mig – många fler än män. Tillsammans gör vi skillnad!

Vem lyfter du och vem lyfter dig?

/Framtidsfeministen

2 thoughts on “Den som säger att kvinnor inte lyfter varandra ljuger”

  1. Började tänka efter vilka som lyfter mig och vilka jag lyfter. Min bästis och jag lyfter varandra, men i övrigt känner jag verkligen bara män som jag har utbyte med, jobb-, konst- och karriärmässigt. Mina kvinnliga vänner har jag snarare socialt och välbefinnandemässigt stöd från.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.