Våravstämning av jämställdhetsportföljen

Reklam för Aktieinvest och Nordnet

Jag har missat att blogga om halvårsanalysen jag gjorde i mars – på grund av två saker:

  1. Jag fick barn
  2. Inga förändringar skedde

Nu vet du det (det är flera personer som mailat och frågat – jag tycker det är så bra att ni har råkoll på min analysprocess!).

Nästa genomgång av portföljen blir i oktober då AllBrightrapporten kommer ut.

Jag såg precis också att portföljen nu har tre stjärnor på Shareville! Det betyder en av de bäst presterande portföljerna! Wiiie!

Om du vill investera i samma aktier som jag kan du månadsspara automatiskt via autogiro i framtidsfeministens jämställda sparbox hos Aktieinvest för 20 kronor/månad.

Du kan också skapa ett gratis konto hos Nordnet för att följa framtidsfeministen portfölj gratis på Shareville. Då får du notiser när jag köper och säljer.

/Sandra

Obs: Portföljen ska inte ses som ett investeringsråd utan som ett hjälpverktyg i sparbesluten. Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.