3 thoughts on “”Därför gick min frihetsplan åt skogen””

 1. Hej!
  Helt rätt av dig.
  Jag hade två barn redan innan jag snöade in på privatekonomi och att spara pengar.

  Det har gjort att jag redan från början insett att jag inte vill sluta jobba helt. Jag vill nu när barnen är relativt små, vara hemma mer. Vi har båda bytt jobba för att få en enklare vardag med barnen. Det har betytt att båda har gått ner i lön de senaste åren. Men alla andra vinster har gjort det så värt det.
  Jag jobbar deltid också.

  Vi har varit ledig långa perioder på somrarna utan ersättning.
  Trots detta så sparar vi mer pengar idag än vi gjorde med högre löner, plus att vi har mer tid tillsammans, hela familjen.

  Helt fantastiskt.

  Så jag tror att du har gjort helt rätt val!

  Pappa betalar? – Bloggen om privatekonomi

  1. Otroligt inspirerande! Jag skriver en bok på temat 🙂 Har kommit till insikt att bli deltidsfri direkt är mer värt än att jobba 239 procent i fem år till för att bli fri vid 40. Blir då hellre deltidsfri nu och helt fri vid 45.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.