Framtidsfeministen, är en av den nya generationens makthavare

Framtidsfeministen vet vad millennials vill ha och behöver

Millennials. Vi har alla hört ordet men vad är en millennial egentligen? Det finns inte riktigt en klar definition men en något flytande gräns för att vara en millennial är att du var en ”ung vuxen” kring millennieskiftet vilket ger att jag själv är en typisk millennial.

År 2025 kommer 75 procent av arbetsstyrkan vara millennials och vi kräver andra saker för att vilja söka jobb på en arbetsplats och sedan för att vara kvar. Företagen behöver tänka om om de ska attrahera och behålla de bästa talangerna.

Jag kallar det purpose before profit. Jag vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och bolaget jag jobba på ska helst arbeta för att bidra till en bättre framtid. Hållbarhet är viktigt.

Det är därför jag investerar jämställt. Jämställda bolag är mer lönsamma och en bättre investering. Är vi fler som följer våra hjärtan i investeringarna kommer bolagen också börja fokusera för att attrahera investerare, arbetskraft och kunder.

Läs mer i intervjun med Sapir Magasin här.

millennials framtidsfeministen sapir magasin

 

/Framtidsfeministen

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.