framtidsfeministen styrelsebalans

Vinn biljett till AW i Stockholm tis 30/5!

Inför sommaren bjuder Styrelsebalans på en riktig energiboost! Det handlar om att låta innovationen flöda, få tillväxt genom skarpa aktieplaceringar och minimera dina försäkringskostnader.

Helt enkelt fatta smarta beslut för ett gott liv!

Jag, grundare av Framtidsfeministen, kommer berätta varför jag började investera i jämställda bolag, hur män och kvinnors sparande skiljer sig åt och hur alla kan verka för en ekonomisk jämställd framtid.

Andra talare är Sabrina Thams, pensionsspecialist, som kommer berätta hur du tar kontroll över din pension. Göran Garberg, entreprenör och grundare av United Spaces som är Sveriges första nätverkskontor, berättar om visionen som blev en framgångssaga, om dikeskörningar och höjdpunkter.

Det bjuds på något att dricka och tilltugg. Styrelsebalans verkar för balans i svenskt näringsliv genom fler kvinnor i styrelser och på ledande positioner.

framtidsfeministen styrelsebalans

Skriv en motivering nedan varför just du vill komma. Jag lottar ut 3 vinnare som alla får två biljetter var! (Om du vill anmäla dig gör du det här och biljetterna kostar 200 kr exklusive moms.)

Vinnaren presenteras här på bloggen på torsdag och tävlingen är öppen till och med onsdagen den 24:e maj!

 

Lycka till!

 

Hälsningar

Framtidsfeministen (mer om mig hittar du på www.framtidsfeministen.se)

9 thoughts on “Vinn biljett till AW i Stockholm tis 30/5!”

 1. Ekonomi är kul, jag slukar alla artiklar och texter jag kommer över men det är så svårt att ta det där steget och faktiskt köpa mina första aktier, samt att faktiskt våga placera min tjänstepension själv istället för att ha den liggande på en dyr traditionell förvaltning. (har ej kollektivavtal)
  Det vore så roligt att få pepp, inspiration och lite spark i baken av några duktiga och modiga kvinnor istället för det sedvanliga ”lilla vän” + klapp på huvudet när man frågar kunniga killar om råd.

 2. Ung student och deltidsarbetade med lite medel som önskar mer information och ”know-how” runt sparande! Vilket, det fortsatta sparandet, blir svårare och svårare ju längre man är student. Jag har nog tyvärr drabbats av den grymma försiktigheten som uppstår när medlen minskar. Har fonder och aktier sen tidigare men målet är att börja månadsspara (i fonder) med lägre belopp och att inte helt sluta sparande, och så är det ett ständigt mål att förstå vad som händer med min pension.

  Sedan har jag flera väninnor med påbrå från andra länder som kommit till Sverige lite senare i livet och har lite problem att förstå pensionssparandet. Hoppet vid vinst skulle vara att kunna ge en plats till en av dem. ヾ(〃^∇^)ノ

 3. Jag jobbar med mångfaldfrågor, började sätta mig in i investeringar för 1 månad sedan. Ju mer jag sätter mig in i frågan desto mer öppnar sig perspektiven kring den stora potentialen som finns att öka jämställdhet och främja mångfald. En riktig aha-upplevelse. Nu har jag breddat mina argument kring mångfald och jämställdhet att även innefatta investeringar. Så kul! 🙂

 4. Jag är urusel på matte och siffror men det intresserar mig väldigt mycket med ekonomi. Jag är en vinnare för att jag har viljan att lära mig mer… Aktier, när vart och hur sätter man in? Som ni ser, jag vill lär mig att investera !

 5. Ååh, programmet för AW låter hur spännande som helst! Jag har länge haft ett intresse för ekonomi och vill gärna lära mig mer. Som blivande student kommer jag även få ett större ansvar över mina beslut. Därför är det viktigt för mig att jag vet vad jag står för. Att ha chansen att inspireras och lära mig mer är något jag verkligen skulle uppskatta!

 6. Skulle vara intressant och lyssna på pensionsparande då jag inte har så mycket koll. Får brev en gång om året men den tittar man på och sen hoppas man att det har koll. Därför vill ja komma

 7. Tack vare en inspirerande och supergullig kollega började jag för några månader sedan spara i aktier. Att våga ta det första steget var inte lätt, men med uppmuntran och emotionellt stöd ifrån henne (kollegan) tog jag mig över tröskeln. Nu känner jag att det vore superkul att överraska kollegan med biljetter som ett tack! Det skulle helt enkelt vara den perfekta gåvan och en rolig
  grej att gå på tillsammans❤

 8. Tack alla för alla bra motiveringar! Nu har vi utsett tre vinnare och det blir Saki, Alexandra och Emilia som får två biljetter var! Grattis till er! Vi mailar er direkt på den mailadressen ni har angivit med mer information. Om ni av någon anledning inte har fått mailet maila sandra@framtidsfeministen.se så löser vi det. Vi ses på tisdag! /Sandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.